Som 15-åring var Turid Iversen sterkt plaget av sin medfødte atopiske eksem. Hun trodde hun hadde prøvd alt, til moren hennes så på frokost-tv og fikk nytt håp. Ti år etter har hun gjort interessen sin for kosthold om til et levebrød.

Se filmen på tvh.no

Synes du hendene blir tørrere om vinteren? Det er ikke bare noe du innbiller deg. Heldigvis har ekspertene råd som funker mot tørr hud. 

- La hår være hår

- Vi skal ikke bekymre oss for ansiktshår som er naturlig, og i alle fall ikke de små tynne babyhårene på dette bildet fra MAC, sier Mojgan Abdeh, som er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Dr. Bondeviks Privatklinikk.

Dette gjør hold-in-undertøyet med organene dine

Til tross for at det er stramt og klamt, presser mange seg inn i hold-in-undertøy og strømpebukser for å få en smalere silhuett. Det kan blant annet føre til åreknuter, ifølge leger.

"Bjørn E. Bondevik er landets eneste hudspesialist som bruker livsstilsendringer, ernæring og kosttilskudd aktivt i behandlingen av hudlidelser. Dette intervjuet gir innblikk i hvordan han arbeider."

Spis deg til yngre hud

Hudlege Bjørn E. Bondevik anbefaler nøtter, oljer og grønnsaker for å holde huden din ung og frisk. Se hvilken mat hudlegen anbefaler for å utsette aldringsprosessen.

For noen ble tidlig time et spørsmål om liv og død. En pasient skulle egentlig ikke sjekke en føflekk før i september, men fikk konstantert kreft da hun oppsøkte Bondevik. Foto: Christian Clausen, Østlandets Blad/ANB. Les artikkelen:

Hudlege: – Rynkekrem fra butikken har ikke effekt

Mange er på søken etter ung og frisk hud, uten rynker og solskader. Spørsmålet er om det er mulig. Se intervjuet:

Hudlege Bondevik, som er spesialist i dermatologi og estetisk medisin: Norske lakseegg virker mot rynker! Se intervjuet:

Kan en bukse fjerne cellulitter?

Ulrikke Lund (25) og Mariell Larsen (27) ble begge nøye undersøkt for å finne ut om anticellullitbuksa «Smooth legs» har hatt noen effekt, etter en testperiode på 4 uker.

Gi huden rett kost

Sliter du med eksem, kan vitaminer, mineraler og fettsyrer være redningen. Les intervjuet :

Dr Bondevik på Facebook