ZO Medical og ZO Skin Health kremprogram

ZO Medical og ZO Skin Health er et kremprogram basert på resultatorientert teknologi som går forbi tradisjonelle hudkremer. Behandlingen stimulerer fibroblastcellene til å produsere mer kollagen og elastin. Fibroblastene regnes som «konger» i huden og er viktige for at huden skal være fast og stram.

Innovatør, vitenskapsmann og hudlege ,  Dr. Zein Obagi, anses som en av verdens fremste eksperter på hudforbedring. For 20 år siden var han en pioner innen hudhelse, og utviklet et medisinsk kremprogram som forbedret aldrende hud. Han utfordret tradisjonell hudbehandling, og i dag er hans ideer ikke lenger overraskende. Over hele verden forbindes hans navn med hudprogrammer som gir resultater.

ZO Skin Health™ er en serie produkter som jobber innenfra og ut med å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv. Dette er ikke et mirakel, men rett og slett slik huden skal fungere.

ZO Skin Health™ er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser som ren retinol, avanserte peptider og virksomme antioksidanter. 

Les mer om produktene her

Mer i denne kategorien « Vistabel Hudsykdommer »

Dr Bondevik på Facebook