Dr Bondevik undersøker dine føflekker grundig med klinisk undersøkelse og dermatoskop - suspekte føflekker blir satt opp til time til ønsket dato for operasjon.

Rynkebehandling med Vistabel (Botox)

Når man bruker Botox i kosmetisk sammenheng er hensikten å forhindre at det danner seg mimikkrynker. Man behøver ingen tester før behandlingen. Det kan behandles ved første legebesøket om man vil. Det eneste som synes etter behandlingen er en lett rødhet som kan sminkes bort.

Blant de mest populære områdene å behandle er:

- pannen

- glabella ("sinnarynken")

- rundt øynene

- munnvikene

- løft av øyebryn

- "gummy smile"

 

 

Svettebehandling med Botox

 

Vi tilbyr svettebehandling for kun kr. 4390,- i begge armhuler - du kan evt få Botox på blå resept, da koster behandlingen kr. 2700,-.

 

Sliter du med unormal svette? En enkel, effektiv og smertefri behandling er å sprøyte små mengder Botox inn i armhuler, på hender og under føtter. Metoden er medisinsk godkjent i Norge og har blitt brukt mot tilstanden i mer enn 20 år. Effekten varer mellom 6-8 måneder.

Svetting er kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på, men noen produserer mer svette enn det som er nødvendig. Denne lidelsen kalles hyperhidrose og kjennetegnes ved at man svetter unormalt mye på et eller flere steder på kroppen – uansett om det er kaldt eller varmt. Lidelsen rammer både kvinner og menn og oppstår vanligvis i alderen 25-64 år. Noen merker de første tegnene allerede i puberteten. Rundt 30-50 prosent av dem som rammes har familiemedlemmer med samme tilstand. De mest vanlige områdene med økt svetteproduksjon er i armhulene, på ryggen, i håndflater, under føtter og i ansiktet. Mange har hatt denne tilstanden i flere tiår, uten å finne noe som hjelper.

Sprengte blodkar i ansiktet oppleves av mange som kosmetisk skjemmende. Karlaser er oftest den aller best egnede behandlingen mot sprengte blodkar i ansiktsregionen.

Sklerosering er en effektiv måte å fjerne skjemmende blodårer på bena. 

Fjerning av vorter og andre utvekster i huden kan gjøres ved en rekke ulike metoder, inkludert frysing, laser, radiofrekvens og med operasjon.

Laserbehandling ansikt og hals

Laserbehandling benyttes for å redusere rynker og aldringstegn i ansiktet, og gi solskadet hud et mer ungdommelig preg. Metoden har hatt en stor utvikling den senere tid og kan i mange tilfeller være et alternativ til vanlig kirurgi.

Sculptra er et såkalt poly lactic acid (en melkesyrevariant), som ved injeksjon i huden fører til en nydannelse av bindevevet. Denne behandlingen volumiserer bindevevet som fører til langvarig effekt, ca 2-4 år.

Dermatolog, spesialist i hudsykdommer

Dr. Bondevik er et kjent navn i bransjen og har drevet privat hudlegeklinikk på Nordstrand i en årrekke inntil mars 2017. Hudlege Bondevik driver nå hudlegepraksis med offentlig avtale på fulltid, men viderefører sin kompetanse innen kosmetisk hudbehandling ved Dr. Bondeviks Privatklinikk der han er ca. en kveld i uken. 

 

Pga sykdom, er det begrenset aktivitet i klinikken. De fleste behandlinger blir utført av en dyktig hudlegevikar, som har lang erfaring innen både å behandle hudsykdommer og kosmetiske problemstillinger.

Dr Bondevik på Facebook