Filler – Juvederm

 

 

Juvederm

Bilderesultat for juvederm allergan

 

Rynkeoppfyllende injeksjoner har hatt en formidabel utvikling i hele verden, og er blitt en svært ettertraktet kosmetisk behandlingsmetode. Den gang Restlylane (produsent Q-Med) kom til Norge i 1998, var dr. Bondevik en av de første som benyttet dette, i samarbeide med dr. Stein Tveten og Q-Med. Siden har han vært med i en forskningsgruppe, og er medforfatter bl.a i en velkjent artikkel som omfatter injeksjonsproduktet Perlane.
I dag benytter dr. Bondevik hovedsakelig Juvederm og dette er, etter hans mening, det beste produktet som finnes på markedet.

Glatter rynker og gir fyldige lepper med umiddelbar virkning.
Juvederm
er en filler bestående av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er sukkermolekyler som vi finner naturlig i huden. Den har til oppgave å binde på fuktigheten i  huden slik at huden blir glatt, myk og smidig. Som ung inneholder huden en høy konsentrasjon av hyaluronsyre som resulterer i blant annet et naturlig voum. Når vi blir eldre synker hyaluronsyrenivået, og linjer og rynker blir mer fremtredende.Ved hjelp av Esthelis kan man gjenopprette fuktighetsnivået i huden, jevne ut linjer og rynker, samt øke volumet i ansiktet.

Fillers gir umiddelbare resultater, har en virkningstid på inntil ett år, og kan etterfylles så ofte man vil. Det har også forebyggende effekt mot nydannelse og utvikling av rynker. Effekten av Esthelis basic kan vare inntil 12 måneder. Selve behandlingen tar 10-20 minutter, og full effekt oppnås etter ca. 1 uke. Det er ingen problemer med å gå på jobb etter injeksjonen.

Fillers brukes for å gi volum til lepper, rynker, folder, arr og defekter. Esthelis kan også brukes i kombinasjon med Botox eller andre behandlingsformer for maksimalt resultat.

Hyalyronsyre er ikke-animalsk fremstilt, og faren for allergiske reaksjoner er mikroskopiske ettersom det allerede finnes i kroppens celler. Det vil etter injisering langsomt nedbrytes for så å forsvinne helt. Imidlertid kan man etterfylle ved behov slik at man opprettholder resultatene. Husk, både du og skjønnhetsidealene forandrer seg, og med Juvederm kan du selv bestemme hvor ofte og hvor mye etterfylling du ønsker, uten å bekymre deg for fremtidige konsekvenser.
Behandling med ulike fillers er utført på flere hundretusen klienter over hele verden og er markedsleder på sitt område. Faren for komplikasjoner eller uønskede ettervirkninger er praktisk talt ikke tilstede.

Vær oppmerksom på at en kosmetisk behandling også forutsetter en riktig tilpasset hudpleierutine med produkter som kan forsterke effekten av behandlingen.

Komplikasjoner
Rett etter injeksjonen oppstår hevelse og lett irritert hud i det behandlede området, men dette avtar vanligvis etter 2 – 3 dager. Det er veldig sjeldent at disse symptomene varer i lang tid. Hvis du kjenner klumper i huden rett etter behandlingen; ikke prøv å trykke de bort med fingeren (selv om det frister). Hvis disse vedvarer utover 3 dager, vennligst kontakt oss FØR du eventuelt prøver å klemme på huden.